Felpörgető Karrierhack félidőben Limeonaid Coaching

Felpörgető_karrierhack félidőben - Éld át örömmel a karriered második 20 évét is!

Merj változtatni akkor, amikor úgy érzed, hogy nem okoz örömöt a munkád, másra vágysz és talán még azt sem tudod, hogy mire!

Hidd el, teljesen normális, ha 40-50 éves kor körül erős vágyat érzel arra, hogy valami egészen mást, valami újat csinálj. Ezt az érzést én is megtapasztaltam, hiszen már túl vagyok egy karrierváltáson.

Ezért tudom, hogy milyen 

 • úgy bemenni a munkahelyre, hogy egyre csökken a motivációd, esetleg reggelente erőt kell venni magadon, hogy be menj dolgozni,
 • azon gondolkodni 40-50 évesen, hogy hogyan tovább, mi az, amire lehetőséged van,
 • rájönni arra, hogy a munkahelyeden nincs lehetőség már úgy változtatni, hogy minden újra jó legyen,
 • látni a kollégáidat, kik nem mernek, vagy tudnak váltani, és a szemed láttára nő bennük a feszültség, az elkeseredés és az elégedetlenség,
 • felismerni, hogy nem tudod, mihez szeretnél kezdeni, az összes támpontod az, hogy ezt már tovább nem, és azt sem tudod, hogyan találd ki, mi legyen.
B. Pájer Mariann Limeonaid coaching

B. Pájer Mariann karrier tanácsadó, life, business és team coach 

Tudom, hogy nem könnyű ezen az úton végig menni, de azt is tudom, hogy Te sem engedheted meg magadnak a csendes őrlődést, és azt, hogy 15-20 évig várd, amíg nyugdíjba mész.

Mit jelent ez? 

Azt, hogy az életközepi/karrierközepi krízisnek, dilemmáknak a cselekvés a legjobb megoldása!

Már végig jártam a karrierváltás szép, de nem egyszerű útját. Ismerem  buktatókat, nehézségeket, és coachként megtanultam rájuk a megoldásokat is!

Szeretném, ha Neked könnyebb lenne, ezért indítottam el a FELPÖRGETŐ – Karrierhack félidőben coaching programot.

 

Felpörgető karrierhack félidőben
Mi a FELPÖRGETŐ - Karrierhack félidőben coaching program?
 • 5 alkalmas coaching folyamat helyzetfelméréssel, tesztekkel,
 • önbizalom és önértékelés erősítő coaching gyakorlatok,
 • célmeghatározás, tervezés, ütemezés.
Egyedi folyamat

Nálam Te vagy a fóluszban!

Az igényeidnek megfelelő mélységben és ütemben haladva támogatlak, hogy megtaláld a „hogyan továbbot”, kitűzd a céljaidat és összeállítsd a tartható ütemezést.

Rugalmas ütemezés

Te döntöd el, miyen gyakorisággal találkozunk.

Attól függően, hogy az egyes találkozókon megbeszéltek feldolgozáshoz, feladatok elkészítéséhez, a cslekvéshez mennyi időre van szükséged, Te döntöd el, hogy heti/kétheti (esetleg ritkább, bár az nem javasolt) gyakorisággal találkozzunk.   

Egyszerű hozzáférés

Nincsenek földrajzi nehézségek!

Találkozhatunk személyesen, vagy online is ha az Neked kényelmesebb. 

Ígérem, hogy az online coaching biztonságos, és bensőséges, és legalább annyira izgalmas, mint a személyes. 

Eredmény garancia

Ha beleteszed, amit kell, a coaching lerövidíti a folyamatot!

Én mindenképpen azon leszek, hogy ütemezetten elkérd a célodat, ne veszítsd el a motivációdat, ne bizonytalanodj el.

3 ok, amivel a Felpörgető eredményesebb, mintha egyedül fognál neki

 1. Önmagunkkal sokszor engedékenyebbek vagyunk akkor, ha nehézégbe ütközünk! Ezért amikor egy érzékeny pontra találunk, vagy nehezebb feladathoz  érkezünk, hajlamosak vagyunk „megkímélni” magunkat! A coaching során erre nem kerül sor! Coaching módszereim segítenek abban, hogy a nehezebb helyzeteket, dilemmákat is fel tudd oldani, ahelyett, hogy megfutamodnál

2. Az életközepi dilemmákkal, karrierváltással, önismeret bővítéssel kapcsolatban nagyon sok információ, módszer, hasznos tanács érhető el. Tapasztalataim, tanulmányaim alapján bízhatsz benne, hogy a számodra legmegfelelőbb módon haladunk a célod fel, anélkül, hogy hosszú időt beleölnél az egyes módszerek kipróbálásába, az  folyamat újra tervezésébe.

3. Vannak helyzetek, amikor nehézséget jelent megnyílni egy idegen személynek, felfedni a bizonytalanságunkat, és nehéz megmutatni, hogy olyan helyzetben vagyunk, mikor nem látjuk a következő lépést. Szakértőként tudom, hogy ekkor egy külső, független nézőpont sokat jelent. Az ügyfeleimmel kapcsolatos munkából, és saját tapasztalatból is tudom, hogy kérdéseim, kreativitást erősítő módszereim hozzájárulnak ahhoz, hogy minél teljesen lásd át a helyzetedet.  

+1 A  Felpörgető során sokkal rövidebb idő alatt jutsz el a probléma felismerésétől a megoldásig, mintha magad fognál neki. És biztos lehetsz benne, hogy nem írsz le fölösleges köröket, és nem akadsz meg köztes állapotokban. 

Akkor tudunk eredményesen együtt dolgozni, ha Te is 

 • elkötelezett vagy magad mellett, és nem akarod évekig cipelni az érzést, hogy „Tudom, nem jó így, de nem tudom mit szeretnék!
 • kész vagy belevágni önismereted bővítésébe – hogy a munkád/karriered/magánéleted  – a jövőd a tényleges vágyaid szerint alakítsd, legyen most már úgy, ahogyan Neked jó!
 • szeretnél még sok mindent elérni, kihozni magadból az elkövetkezendő években.

Tudd meg a részleteket, foglalj időpontot egy rövid beszélgetésre!

Ha olvasnál még a témáról, ajánlom  a két (mini) e-bookomat. Azoknak szólnak, akik élet/karrierközépen tartanak és a tétlen várakozás, őrlődés, morgás és elégedetlenkedés helyett a kezükbe vennék a dolgok irányítását.

 Alapvetően négy okból készítettem az e-bookokat.

  1. Tudd, hogy ezekkel a kérdésekkel nem vagy egyedül.
  2. Lásd, hogy mit nyersz azzal, ha (újra) megtudod, ki vagy.  
  3. Ismerj meg egy működő, bevált folyamatot az újratervezésre. 
  4. Legyen gyorsabb és hatékonyabb az utad, mint nekem volt. 

E-book a miértekről

7 eredmény, amiért megéri 15-20 év munka után átgondolni karrier és magánéleti céljaidat, frissíteni a magadról alkotott képet, azaz az „énmárkádat”.

E-book a hogyanról

Karrierközepi útikalauz 5 lépésben – így frissítsd fel a karriered 15-20 év munka után, és tedd azt, amire vágysz, anélkül, hogy az anyagi biztonságod bánná.

És ne feledd, 

„A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.” 

Raphaelle Giordano