Felpörgető karrierhack félidőben

Pörgessük fel együtt 5 lépésben a karriered! Készen állsz?

FELPÖRGETő_Karrierhack félidőben coaching program a megújulni vágyó karrierközépen tartók részére

A FELPÖRGETŐVEL kevesebb, mint 2 hónap alatt megalapozod, hogy elégedetten, önazonosan és boldogan éld meg karriered második felét! Felkészültél? 

 • Teljesen egyedi és megismételhetetlen coaching folyamat – csak te vagy a fókuszban.
 • Érdekes és hatékony coaching módszerek – izgalmas folyamat, könnyed előrelépés. 
 • Tartós, hosszú távú eredmények – hiszen nem csak most hasznos a megszerzett tudás/tapasztalat, de később, más helyzetekben is.  
 • Tovább mélyülő önismeret, erősödő önbizalom – ami megalapozza, hogy tudd, hogyan találd meg az utadat. 
karrierközepi

Hidd el, teljesen normális 40-50 éves kor körül vágyni a változásra, arra, hogy valami egészen mást, valami újat csinálj.

Magadra ismersz ezekben a  mondatokban? 

# Már nem találod az örömöt a munkádban. A legtöbb reggel nehéz felkelni, tudva, hogy egy újabb munkanap vár, ami már nem ad semmi érdekeset. 

# Hiányzik a céltudatos aktivitás. Azon tűnődsz, hogy hol maradt az a lelkesedés, amivel évekig boldogan tetted a dolgot? Hol vannak a céljaid?

# Félsz a változtatástól, noha tudod, hogy bele kellene kezdeni. A változás gondolata izgalmas és ijesztő is egyszerre. Megrémít, hogy mit fogsz kezdeni, ha kilépsz a komfortzónádból.

# Keresed az új irányt, de nem tudod, merre indulj. Érzed, hogy más út vár rád, de vajon melyik az, ami a vágyaidnak leginkább megfelel? 

# Munkahelyet váltanál, de visszatart a bizonytalanság. A változás mindig félelmetes, és ha elindulsz, vágysz olyan pontokra, emberekre az életedben, amelyek biztonságod adnak számodra. 

# Egyre erősebben vágysz arra, hogy több időd legyen a számodra fontos dolgokra. A munkahelyi kötelezettségek elnyelik az idődet, és alig marad lehetőséged arra, ami igazán számít? 

Olvass tovább, ha Te is úgy érzed, hogy itt az ideje a karriered átgondolásának!

Figyelj most jól, megmutatom, hogyan támogat a FELPÖRGETŐ_karrierhack félidőben coaching program abban, hogy feloldd a karrierközepi dilemmáidat, felszámold a feszítő érzéseket, amelyek a karriereddel, jövőddel kapcsolatban napról napra dolgoznak benned. 

A FELPÖRGETŐ-vel ezt kínálom Neked!

5+1 alkalomból álló, egyedi, rád szabott programra hívlak, ahol a belső feszítő érzésekből, „a fogalmam sincs mit, de valami egészen mást csinálnék” gondolatból cselekvést formálunk, új irányt tárunk fel.

Tudod, hogy változtatásra van szükséged, de fogalmad sincs, hogyan kezdj bele?

Képzeld el, hogy enyhül benned a jövőddel kapcsolatos aggodalom, (újra)erősödik az önbizalmad, és pontosan tudod, hogyan tovább. Világos célokat határozol meg, és tartható ütemezés mellett el is éred azokat.

A folyamat, amiben támogatlak, segít abban, hogy elérd azokat a vágyakat, melyeket eddig félre kellett tenned. Velem lehetőséged van arra, hogy ezt biztonságos körülmények között, az igényed szerinti támogatással, egy személyre szabott folyamatban tedd meg. 

Ha nem csak álmodozni szeretnél arról, hogyan legyen élvezetes a karriered második fele, akkor beszélgess velem, és tudd meg, számodra mit nyújt a program!

Felpörgető karrierhack félidőben

Mi is valójában a FELPÖRGETŐ?

Nem más, mint szakmai módszerekkel támogatott egyedi, önismereten alapuló fejlődési folyamat. 

 • 5 alkalmas coaching helyzetfelméréssel, tesztekkel – hogy pontosan azt kapd, amire tényleg szükséged van. 
 • +1 felfrissítő, átgondoló coaching, a zárását követő 6 hónapon belül, hogy megbeszéljük az előrelépést és a szükséges korrekciókat. 
 • ÉS a folyamat sikerességét erősítő szolgáltatáselemek/ BÓNUSZOK.

Érzed, hogy valami hiányzik a munkádban? Vágysz egy olyan munkára/karrierre, ami igazán értelmet és örömöt ad, amiben végre megmutathatod ki vagy? Fedezd fel, Neked hogyan segíthet a FELPÖRGETŐ karriercéljaid frissítésében.

A FELPÖRGETŐ pont Neked szól, ha szeretnéd sikeresen felfrissíteni 15-20 év munka után a karriered, és magadra ismersz az alábbi pontokban. 

# Elkötelezett vagy a karriered tudatos átnézésében, megújításában  ha nem elégszel meg az egyhangúvá, rutinszerűvé vált munkáddal. Ha szeretnéd végre megtalálni azt, ami szívből jön, szenvedélyt jelent, amiben megmutatod, milyen vagy igazán. Ami azt adja neked, amire vágysz.

# Változásra vágysz és nem riadsz vissza egy jelentősebb lépéstől sem – ha nem csak álmodozol, de kész vagy tenni is az álmaidért, vágyaidért. Elkötelezett vagy a megoldás mellett,  amellett, hogy nem cipeled tovább az ‘”én tudom, hogy nem jó így, de… érzést” és a munkáddal, karriereddel kapcsolatos egyéb feszítő gondolatokat.

# Hiszel abban, hogy egy változást megalapozottan, az önismeret mélyítésére, frissítésére alapozva érdemes elindítani – ha felismered, hogy az önismeret az első lépés a valódi változás felé. Ha készen állsz arra, hogy mélyebben megismerd (újra) önmagad, hogy a munkád és a magánéleted is a tényleges vágyaid szerint alakuljon.

# Türelmes önmagával szemben, remélem Te is, aki tudod, hogy egy alapos helyzetfeltárás, önismeret bővítés, tervezés és főként a megvalósítás időigényes folyamat. Hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel. De végig képes hinni a folyamat sikerességében.

# Inspirációt keresel – ha egy olyan közösségre vágysz, ahol támogatást és motivációt találsz, hogy fenntarthasd az elköteleződést és a szenvedélyt a változás folyamatában. Most már nem kell, hogy a lendület vigyen, vagy az motiváljon, hogy mindenkinek megfelelj és azt tedd, amit elvárnak tőled.

Érdekel, miből áll a FELPÖRGETŐ? Szeretnéd megtudni, hogy mit kapsz, ha Te is belevágsz a folyamatba?

5X60 perc személyre szabott coaching

Az önismeret mélyítésén alapuló folyamat, melynek során nem csak a karrieredet, de az életedet is átformálhatod az általam mutatott eszközökkel.

Proaktív szemlélet és gyakorlatok, amelyek a munkán túl az életed más területein is segítenek abba, hogy sikeresebb legyél. 

Megvalósítható/reális célok kitűzése és ütemezése segít fenntartani a motivációt és elköteleződést. 

A folyamat sikerét és eredményességét támogató tesztek, munkafüzetek, azok átbeszélése a következő alkalommal.

1X60 perc utánkövető coaching – a zárást követő 6 hónapon belül

Egy újabb találkozó az elért eredmények hosszú távú fenntartásáért, az erős motivációd megőrzésért. 

Lehetőség az eddigi tapasztalataidat, és a szükséges korrekciók átbeszélésére. 

Folyamatos elérés és támogatás

Számos kommunikációs csatornán elérsz a folyamat alatt, ha arra szükséged van.

A most épülő FELPÖRGETŐ Fb csoportban további inspirációt és motivációt találsz.

Mit mondanak azok, akikkel már dolgoztam együtt?

Edit

„Marianna a folyamat alatt mindig elérhető volt, hasznos információkat kaphattam. Személyes példájával, gondolataival is azt mutatta, hogy képes vagyok végig csinálni a karrierem újragondolását.”

Timi

„Nem értettem, miért annyira fontos a tervezés előtt az önismeretem bővítése. Ezzel eddig soha nem foglalkoztam. Már látom, jó lett volna.  Most annyi mindent helyretettünk. Tényleg így érdemes belekezdeni! Köszönöm”

Tamás

Nagyon jól felépített program, B. Pájer Mariann személyisége segít megnyílni, és tisztábban látni a helyzetemet.

Mónika

„Jól vezetett coaching folyamat, érdekes és hasznos kérdésekkel, feladatokkal, színes módszerekkel. Az elején szkeptikus voltam, de az 5. alkalomra tényleg eljutottam oda, hogy tudom mit szeretnék, és mikor, mit kell tennem érte.

Fedezd fel, miért a FELPÖRGETŐ a legjobb választás a karriered újragondolására! Mitől egyedi a program? 

Nem sablonos program – Teljes mértékben személyre szabott, egyedi igényekhez alkalmazkodó coaching folyamat. A FELPÖRGETŐ-ben Te és a céljaid állnak a középpontban.

Proaktív és gyakorlatias megközelítés – Segítek a belső akadályaid lebontásában és abban, hogy konkrét lépéseket tegyél a céljaid elérése érdekében.

Állandó elérhetőség, támogatás – A FELPÖRGETŐ csoportban a program után is kapcsolatban maradhatunk, így sosem leszel egyedül a változás útján.

Praktikus eszközök és módszerek – Nem csak elméletben, de gyakorlatban is megerősítelek, hogy valódi, tartós és eredményes változást érj el.

Egyszerű hozzáférés – Lebontjuk a földrajzi nehézségeket, hiszen találkozhatunk személyesen/online, ahogy neked jobb. De tudd, hogy az online coaching biztonságos és bensőséges, és legalább annyira izgalmas, mint a személyes. 

Rugalmas ütemezés – Fontos, hogy a folyamat beilleszthető legyen a mindennapjaidba. Ezért a találkozóink gyakorisága függ attól is, hogy a találkozókon megbeszéltek feldolgozáshoz mennyi időre van szükséged. 

Eredmény garancia – Ha beleteszed, amit kell, a coaching lerövidíti a folyamatot! Én mindenképpen azon leszek, hogy ütemezetten elérd a célodat, ne veszítsd el a motivációdat, ne bizonytalanodj el. Ezt segítik hatékony módszereim is. 

A lényeg: a FELPÖRGETŐ során sokkal rövidebb idő alatt jutsz el a probléma felismerésétől a megoldásig, mintha egyedül kezdenél hozzá. És biztos lehetsz abban is, hogy nem írsz le fölösleges köröket, és nem akadsz meg köztes állapotokban.

Fedezd fel a FELPÖRGETŐ-höz kapcsolódó bónuszokat!

Képzeld el, milyen lendületet kaphatsz ezekkel a bónuszokkal!

Proaktivitás tréning, tesztek és személyre szabott konzultáció vár rád, hogy még hatékonyabban elérhesd céljaidat.

Mindent, amit a FELPÖRGETŐ programban a coaching folyamaton felül megkapsz, úgy állítottam össze, hogy maximálisan támogasson Téged az utadon, és fokozza az egyéni coaching folyamat hatékonyságát.

Ajándék proaktivitás minitréning tesztekkel, munkafüzetekkel – az első lépés a változás felé, mely megerősít az aktív cselekvésre való képességedben. Bruttó értéke: 68.900 Ft.

1X30 perc konzultáció a proaktivitás minitréninghez – egy személyes/online találkozó, ahol a tréninggel kapcsolatban minden kérdésedre választ kapsz. Bruttó értéke: 18.500 Ft.

SMART füzet – lépésről lépésre vezet végig a céljaid meghatározásán. Bruttó értéke: 7.900 Ft.

15% kedvezmény a netDesign Kft weboldalkészítési szolgáltatására  – 220.000 Ft+ÁFA helyett 187.000 Ft +ÁFA. Bruttó értéke: 41.910 Ft. 

+ Ha részt vettél a webináron, akkor 30 perces INGYENES KONZULTÁCIÓ-n vehetsz részt a netDesign Kft-nél weboldal készítéssel kapcsolatosan (eredeti ára 25.000 Ft+ÁFA.) Bruttó értéke: 31.750 Ft. 

Felpörgető Karrierhack félidőben

Csak a bónuszok értéke 169.050 Ft! Kérj időpontot egy rövid beszélgetésre, és ismerd meg a FELPÖRGETŐ-t! 

Mutatom részletesen, hogy mit tartalmaz a FELPÖRGETŐ!

5X60 perces coaching – a megvalósítható célokért, a felfrissített karriercéljaidért – bruttó értéke: 100.000 Ft

1X60 perces “utánkövető” coaching 6 hónapon belül – a tartós eredményekért – bruttó értéke: 20.000 Ft

Feladatok, tesztek, munkafüzetek, és azok átbeszélése – az élvezetes és megalapozott „folyamatért” – bruttó értéke: 41.750 Ft

Folyamatos támogatás facebook csoportban a program után is – a kapcsolódásért, a tartós sikerért – bruttó értéke: 46.000 Ft

A szolgáltatások ÉRTÉKE a bónuszok nélkül összesen: 207.750 Ft

A FELPÖRGETŐ_karrierhack félidőben programhoz most kivételes áron, jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá!

A 376.800 Ft értékű csomag most 95.000 Ft. 

ha gyorsan döntesz, további 20% kedvezményt kapsz,

így 76.000 Ft-ért hozzájutsz hozzá a programhoz! 

Gondold meg, hogy ez a befektetés hogyan változtathatja meg a jövődet.  

3 dolog, ami miatt a FELPÖRGETŐ eredményesebb, mintha egyedül fognál neki

Karrierközepi coaching

Következetesség

Önmagunkkal sokszor engedékenyebbek vagyunk, ha nehézégbe ütközünk! Amikor érzékeny pontra találunk, nehezebb feladathoz érkezünk, hajlamosak vagyunk „megkímélni” magunkat.

A coaching során ebbe a hibába nem csúszol bele! Módszereim segítenek abban, hogy a nehezebb helyzeteket, dilemmákat is fel tudd oldani, ahelyett, hogy megfutamodnál.

Karrierközepi coaching

Megfelelő módszer

Az életközepi dilemmákkal, karrierváltással, önismeret bővítéssel kapcsolatban nagyon sok információ, módszer, hasznos tanács érhető el, amelyek közül nehéz azt elsőre (vagy akár másodikra is) megtalálni, ami számodra a legjobb.

A FELPÖRGETŐ során bízhatsz benne, hogy a számodra legmegfelelőbb módon haladunk a célod fel, anélkül, hogy hosszú időt beleölnél az egyes módszerek próbálgatásába, a folyamat többszöri újratervezésébe. 

Karrierközepi coaching

Független nézőpont

Vannak helyzetek, amikor nehézséget jelent megnyílni egy idegennek, felfedni a bizonytalanságunkat, és megmutatni, hogy nem látjuk a következő lépést.

Szakértőként tudom, hogy a külső, független nézőpont sokat jelent. Napról-napra megtapasztalom, hogy a kérdéseim, kreativitást erősítő módszereim hozzájárulnak ahhoz, hogy minél teljesebben átlásd a helyzetedet.   

Mégis kik azok, akik a legtöbbet profitálják a FELPÖRGETŐ-ből? Kiknek való, és kiknek egyáltalán nem való? 

Neked akkor, ha 

 • kész vagy arra, hogy változtass az életeden, és megtedd, amit kell;
 • elkötelezett vagy saját fejlődésed mellett;
 • nem csak álmodozol a változásról, de teszel is érte.

Még nem jött el a Te időd, ha

 • nem tudsz/még nem akarsz időt és energiát fektetni önmagad fejlesztésébe;
 • nem állsz készen rá, hogy kilépj a komfortzónádból,
 • még túl ijesztőnek tűnik változás gondolata.

A FELPÖRGETŐ azoknak szól, akik készek aktívan irányítani az életüket, és nem csak várnak a csodára.

Mit kell tenned, ha érdekel a program?

Foglalj időpontot egy rövid, 15-20 perces beszélgetésre és tudd meg, mit adhat Neked a FELPÖRGETŐ, és hogyan tudlak támogatni a karriered átgondolásában, a vágyaidhoz (újra) igazításában, és a szükséges változtatásban. 

Az általad választott időpontban visszahívlak és a beszélgetés során megbeszéljük, hogy jó-e Neked a FELPÖRGETŐ,  és mit nyújt számodra.

Ha Neked való a program, megbeszéljük a részleteket és a további tennivalókat. 

Ne feledd, a beszélgetés nem kötelez semmire. Kérj időpontot bátran!  

Miért lehetsz biztos benne, hogy hatékonyan tudlak támogatni a karrierközepi/életközepi dilemmáid felold

Mert szakmailag felkészült vagyok a feladatra, hiszen 

Karriertanácsadó-coach, life, business és team coach vagyok, mint 600 óra tanulással, sok módszer/eszköz ismeretével. 

Coachként folyamatosan növekvő ügyfélköröm van, melyből sokan velem tették meg sikeresen az első lépés karrierközepi váltásukban.

Tudom, hogy nem könnyű ezen az úton végig menni, de azt is tudom, hogy sokkal többe kerül a halogatás, a csendes őrlődés, mint a jól felépített, strukturált változtatás.

B. Pájer Mariann Limeonaid coaching

B. Pájer Mariann karrier tanácsadó, life, business és team coach 

Mert én is átéltem ezt, és tudom, hogy milyen  

 • rendszeresen kedvetlenül bemenni a munkahelyre.
 • azon gondolkodni 40-50 évesen, egy sikeres karrierben, hogy hogyan tovább.
 • rájönni arra, hogy nincs esély a munkahelyen olyan változásra, amivel minden újra jó lesz.
 • látni a kollégáidon – akik nem mernek, vagy tudnak váltani – hogy időről időre hogyan nő bennük a feszültség, az elkeseredés, elégedetlenség.
 • felismerni, hogy a jövőddel kapcsolatos összes támpont az, hogy EZT már tovább NEM.

Szeretettel várlak a FELPÖRGETŐ-re!

Arra a programra, amely nem csak átalakít, de inspirál is. Ráadásul ha gyorsan döntesz, vagyis a beszélgetésünk után 24 órán belül, akkor  20% kedvezményt kapsz.

Ne várj tovább, ragadd meg ezt a különleges lehetőséget, és kezdd el most a változtatást!

Készen állsz arra, hogy felébresszük benned az elköteleződést és az örömöt?

Használd Te is a  kedvezményt!

Beszéljünk, és tudj meg mindent!

És ne feledd,

„A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.” 

Raphaelle Giordano