Hogyan frissítsd fel karriered 15-20 év munka után, anélkül, hogy az anyagi biztonságod bánná?

ingyenes mini e-book

Elakadtál a karrieredben?

A Karrierközepi útikalauz 5 lépésben megmutatja, hogyan lépj tovább. 15-20 év után sokan érzik, hogy nem elégíti ki őket a jelenlegi munkájuk.

Ha Te is így vagy ezzel, akkor itt az ideje, hogy feltárd a lehetőségeidet és megtudd, hogyan változtass és élvezd újra amit csinálsz.

  • Változást szeretnél a munkádban, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
  • Szeretnéd újra szenvedéllyel dolgozni?
  • Érdekel, miként szabadulhatsz meg a „mit csinálnék helyette” dilemmától?
  • Kíváncsi vagy, hogyan ismerheted fel a változtatás szükségességét?
  • Vágysz a változásra, de nem tudod, hol kezdd? Lépésről lépésre vezetlek!

Ez az e-book nem csak inspirál, hanem konkrét útmutatást is ad a karriered újjáélesztéséhez. Kezdd el ma az utazást az örömteli munka felé! Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, ami képes megváltoztatni az életedet: töltsd le most ingyen, és tedd meg az első lépést a változás felé!

B. Pájer Mariann coach<br />

B. Pájer Mariann vagyok, karriertanácsadó-coach, business, life és team coach, a Limeonaid Coaching megálmodója. Több éves tapasztalattal és elhivatottsággal segítem ügyfeleimet a karrierváltás sikeres megvalósításában.

Már végig jártam a karrierváltás szép, de nem egyszerű útját, ismerem  buktatókat, nehézségeket, és coachként megtanultam rájuk a megoldásokat is!

Szeretném, ha Neked könnyebb lenne, ezért indítottam el a FELPÖRGETŐ – Karrierhack félidőben coaching programot, és készítettem ezt az e-bookot is. 

Felpörgető B. Pájer Mariann coachhal<br />
B. Pájer Marianna Limeonaid Coaching